Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Balance Bond 2.0 - Ion armbånd - Sort

Balance Bond har naturlige negative ioner. Båndet anses for at have en positiv effekt på brugerens balance, smidighed, energi, udholdenhed samt at fremme brugerens velvære.

Flere detaljer

DKK 150,00

Balance Bond

Hvad er ion-armbånd?

Selve armbåndet er lavet af et silikonebaseret materiale. Under fremstillingsprocessen tilsættes armbåndet negative ioner. Disse ioner holder hele livet. Det gælder også deres effekt.

Positive/Negative ioner
Ioner er partikler , der findes overalt i naturen i en balance af negative og positive ioner. Indendørs findes der oftest flere positive ioner. Der er dog de negative ioner, som normalt har en bedre effekt på mennesket.

De negative ioners effekt
De negative ioner i armbåndet svækker den nedsættende effekt, som de positive ioner har på kroppen. Negative ioner styrker immunforsvaret og modvirker derigennem effekten af positive ioner. De negative ioners primære rolle er at fremme cellernes metabolisme og dermed styrke immuniteten og et naturligt helbred, samt at nedsætte træthed og give en generel positiv effekt. Negative ioner siges af være ”luftens vitaminer”

Brugsanvisning
Det anses, at armbåndet kan forbedre søvn, nedsætte træthed, øge energi og brugernes velvære. Armbåndet kan bruges hele døgnet, under alle forhold…

Kodeordne for Balance Bond er:
Balance / Smidighed / Energi / Udholdenhed

Balance bond er test og certificeret.

Fåes i flere størrelser og farver.

XS = 12,5cm
S = 15,0cm
M = 18,0cm
L = 20,5cm

Udtalelser fra to floorballspillere:

Mathias Christoffernsen (Landsholdsspiller)
”Jeg har nu brugt Balance Bond i halvanden måned og har det altid på – også under kampene. Det virker især på min balance, når jeg modtager en tackling eller skal lave en hurtig vending.”

Sylvester Hansen
”Jeg er en lidt stor spiller og med Balance Bond føler jeg mig hurtigere og stærkere. I nærkampene vinder jeg næsten alt, der er at vinde. Jeg er selv træner for dameholdet, og siden jeg begyndte at bruge båndet har jeg mentalt følt mig i bedre balance. Jeg træffer hurtigere beslutninger. Jeg bærer altid båndet – også når jeg går i bad.”

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer