Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Renew Floorball Bande, Basic - MotionsFloorball bane 14x24 meter, sort

Lækker floorball bande fra Renew. Banden er IFF certificeret og testet af det nationale svenske test og forskningsinstitut.

Prisen ekskl. moms er.......32.799,20
Moms.................................8.199,80
Pris inkl. moms...................40.999,-

Flere detaljer

DKK 40.999,00

OBS! Ønsker du at købe dette produkt bedes du kontakte os via vores mail info@copenhagenfloorballcenter.dk eller på vores telefon nummer +45 27 12 02 68. 

Konstruktionen i banden er skabt til at opretholde bæredygtigheden til langt ud i fremtiden, en blanding af 4 mm hård plast med aluminiumsstænger skaber en let konstruktion med stor holdbarhed. Fastgørelsesanordningen mellem bandens dele er lavet af aluminium for optimeret holdbarhed.

Banden er konstrueret med brugeren i tankerne, og derfor er banden lavet yderst stabil og er tilpasset til forskellige formål og områder. Der er blevet tilføjet en stor plastik bagplade, der gør at banden bliver i dets position, når den bliver udsat for slag og kontakt, hvilket gør risikoen at den vælter meget lavt.

Stabile bander

Den blanke overflade gør det let at tilføje markedsførings logoer, der klæber godt på delene. Muligheden for at have logoer på bagsiden af banden åbner op for flere muligheder for at skabe markedsførings værdier for de besøgende i hallen. Hjørnerne kommer med Zone eller Unihoc logoer inkluderet i prisen. (Unihoc som standard)

Stabile bander 2

En vigtig del af Renew's nye bande koncept er monteringen. Banden er let og nem at bære og fastgørelsesanordningen enhed er nem at forstå. Som det ses på billederne, gør de praktiske stropper det nemt at fastgøre delene med hinanden på en nem og flot måde. Yderligere 10 stk stropper er inkluderet gratis med leveringen.

Fastgørelse Bande

Banderne indeholder yderligere.
- 2 trollys til opbevaring og transport af banderne

Transport bande


Et fullsize sæt bander består af.
48 sammensatte stykker bande som er 50 cm. høj.
Samlet vægt for et sæt floorballbander er ca. 515 kg.

Banden er lavet i glasfiber.

Fakta:
Prisen ekskl. moms er.......32.799,20
Moms.................................8.199,80
Pris inkl. moms...................40.999,-

  • Bande Størrelse Motions bane 10x20 m
  • IFF Godkendt Ja
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer