Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Zii Sanseido Freebandy - Zorroblad - Grå - Senior

Zii Sanseido Freebandy giver dig bedre boldføling efter devisen - desto mere boldtræning desto bedre boldføling = bedre floorballspiller.

Zii Sanseido bladene giver dig mulighed for at træne alle steder når der ikke lige er en floorballbane i nærheden. Zii Sanseido bladene giver dig de første elementære færdigheder i stræben efter at blive dygtigt til zorro (floorball artisteri).

Flere detaljer

DKK 100,00

Tilbud!

-DKK 150,00

DKK 250,00

Zii sanseido bladet er støbt med et hul i bladets næste, som passer til boldens hældning. Hullets størrelse er et en anelse mindre en boldens omkreds, som dermed sikre en meget let og stabil boldhåndtering.

Der er lavet 2 typer af Zii blade som er junior og senior. Forskellen på disse er at senior bladene er større, lidt tungere og har left og right side – ergo er junior bladene mindre, lettere og har ingen left right fordeling.

Nice to know:
Blad: Sanseido II
Farve: sort
OBS!!! Bladet er ikke godkendt til kamp

Service efter købet.

Finder du ud af at bladet vender den forkerte vej, eller har du problemer med at montere det så fortvivl ikke. Vi montere det gerne bladet på staven og/eller bukker bladet for dig i butikken. Du skal bare huske din faktura, bladet og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en nyt floorballblad opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål om Left og Right. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet et detaljeret vejledningsbilleder der hjælper dig i valgt (se til venstre og klik på det)
Left/Right?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye blad.

Copenhagen Floorball Center
Roskildevej 299
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68"

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Forrige
Næste
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer