Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Blindsave Knæbeskyttere (Soft Padding) - black

Med 3cm polstring vil du glemme alle smerter forbundet med ubehagelig kontakt med gulvet. Ikke blot vil du nyde godt af den komfortable pude effekt, men dine knæ vil være sikre på alle tidspunkter.

Flere detaljer

DKK 1.100,00

Knæbeskyttere er den vigtigste del af en floorball målmands udstyr, fordi næsten 60 minutter af spillet, er du på dine knæ.

Hos BLINDSAVE er deres knæbeskyttere unikke, fordi de har den tykkeste knæ beskyttelse for målmænd. Med 3cm polstring vil du glemme alle smerter forbundet med ubehagelig kontakt med gulvet. Ikke blot vil du nyde godt af den komfortable pude effekt, men dine knæ vil være sikre på alle tidspunkter. Også for at sikre kontinuerlig beskyttelse, er knæ polstringen udskiftelig. På grund af konstant brug af dine knæ, de er en integreret del af spillet. Målmænd føler normalt de har brug for nye puder hver 6-8 måneder. I stedet for at købe helt nye knæbeskyttere, er alt hvad du skal gøre her, er at ændre den indvendige polstring og det vil være som om du har fået helt nye knæbeskyttere.

En anden fordel ved BLINDSAVE knæbeskyttere er deres fantastiske justerbar funktion. Efter 2-4 træninger kan polstringen tilpasse sig den specifikke form af dit knæ, som vil give mulighed for endnu mere bevægelsesfrihed og sikkerhed. BLINDSAVE knæbeskyttere sikre et højt komfort niveau med en specialiseret ortopædisk effekt. Dette materiale kan bidrage til at absorbere noget af chokket i et ellers smertefuldt fald. Desuden er dette specialiserede materiale udviklet til at holde dine muskler varme, og derfor støtter i at undgå skade på dine ledbånd. Yderst fleksibelt materiale for at give mulighed for lettere bevægelse. Målmænd bør kun skulle bekymre sig for at holde bolden ude af målet og ikke for at hvad deres knæbeskyttere vil tillade dem at gøre.

Fordele ved BLINDSAVE knæbeskyttere:

• Tykkere polstring - giver højere grad af sikkerhed og har øget beskyttelse mod smertefulde fald.
• Ortopædisk materiale - holder musklerne varme, er komfortable nok til direkte kontakt med huden, tilpasser sig dine knæ og er yderst fleksible.
• Udskiftelig polstring -  d
u behøver ikke at købe nye knæbeskyttere, bare udskift polstringen og fortsæt med at bruge dem, i samme komfortniveau som de var den dag du fik dem.
• Perfekt pasform - speciel udformning tillader puderne ikke at glide ned af knæet, af selv de mest intense bevægelser.

Størrelses guide:

Knee SizeS
M
LXL
39-41cm42-44cm44-47cm47-51cm
 


Brugeranmeldelse:

Endelig en knæbeskytter som kan måle sig med Rehband. Jeg har testet de nye BlindSave Knee pads (hard padding). BlindSave har formået at lave en Knee pad med en rigtig god pasform og i en stor størrelse for dem med lidt bredere ben.

Efter 3 måneders brug er knæbeskytterne ligeså gode som efter den korte tilvænningsperiode, al nyt udstyr har. De sidder behageligt og puderne holder deres tykkelse. De tåler også at blive vasket efter hver træning.Hvis man en dag skulle få behovet kan man meget let skifte puderne da de er gemt bag en lynlås.

Alt i alt har disse knæbeskyttere det jeg efterspørger som målmand, god kvalitet, kan tåle vask og er med til at beskytte et af de mest udsatte områder ’knæene’.

- Kasper Eriksen, målmand i Hvidovre Attack

  • Udstyr Knæbeskyttere

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Forrige
Næste
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer