Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

» Alle tilbud

Fat Pipe G-Series 27 - Sort/orange

G-serien er Fat Pipes svar på verdens letteste floorballstav. Men de er ikke kun verdens hidtil letteste, de er også godt afbalanceret. Og det er faktisk mere vigtigt for en god spiloplevelse, end et par gram hist eller her. Desuden er det en stilfuld og reelt flot floorballstav.

Flere detaljer

DKK 999,00

Skaft:
Fat Pipe G-serien har et lige skaft i let japansk kulfiber. G-serien er Fat Pipes svar på verdens letteste floorballstav. Men de er ikke kun verdens hidtil letteste, de er også godt afbalanceret. Og det er faktisk mere vigtigt for en god spiloplevelse, end et par gram hist eller her. Desuden er det en stilfuld og reelt flot floorballstav.

Blad:
Staven er monteret med Fat Pipe’s Wiz Blad. Wiz bladet er til dato det mest populære Fat Pipe blad blandt en stjernerække af meget eftertragtede blade. Wiz har en let fordybning i næsen som sikre god boldkontrol. Denne fordybning kombineret med bladets vridningsstivhed gør det til en at de absolutte bedste blade på markedet til trækskud.

Nice to know:
Unik feature ved denne stav: Let og perfekt afbalanceret
Vægt: 220 gram
Skafttype: Karbon
Flex: 27 mm
Skaftlængde: 96 og 101 cm.
Skaftprofil: Rund
Greb: Sticky
Blad: Wiz
Hårdhed: MediumValg af stavlængde:
Denne oversigt skal betragtes som en vejledning for Fat Pipe stave

--Din Højde--------Stavens længde
000 – 115 cm.-----------55 cm.
115 – 130 cm.-----------65 cm.
130 – 145 cm.-----------75 cm.
145 – 160 cm.-----------85 cm.
160 – 170 cm.-----------90 cm.
170 – 185 cm.-----------96 cm.
185 – 190 cm.-----------101 cm.
190 cm. og derover----103 cm.

Service efter købet.
Finder du ud af at staven er en anelse for lang, så tilpasser vi den til dig i butikken. Du skal bare huske din faktura og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en ny floorballstav opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet en række detaljerede vejledningsbilleder (se til venstre og klik på dem), som beskriver og afklarer evt. tvivlsspørgsmål. Billederne beskriver følgende:
Left/Right?
Flex'et?
Længde?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye stav.

Copenhagen Floorball Center
Roskildevej 299
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

 

"

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer