Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Salming Q2 X-shaft KickZone TipCurve 3° 29

En ny generation af skafter der har fået moderniseret Kickzonen så den flexer mere stabilt kombineret med reduceret Tipcurve vinkelen. X-skaftet skyder flex punktet længere ned mod bladet, hvilket øger din skud hastighed.

Flere detaljer

DKK 500,00

Tilbud!

-DKK 800,00

DKK 1.300,00

Skaft:
Salmings nye X-shaft teknologi er en ny generation af skafter der har fået moderniseret Kickzonen så den flexer mere stabilt kombineret med en reduceret Tipcurve vinkel. Selve X'et på X-skaftet forstærker skaftet og gør at flex punktet bliver skudt længere ned mod bladet, hvilket øger din skud hastighed.

Salmings populære kickzone-skafter er designet til at øge hastigheden i dit skud, qua skaftet bukker hurtigere og lettere tilbage i Kickzonen området. Teknologien ”Kickzone” består i sin enkelthed af et kickzone områder, der er flyttet tættere på bladet end de klassiske skafter, og som er lettere at aktivere end resten af skaftet. Dette skaber den unikke svipeffekt som giver en optimeret afviklingshastigheden i skaftet.

Tipcurve funktionen er som navnet beskriver en curve-funktion i der vinklet i forhold skaftet en anelse fremad, hvilket optimerer vinklen mod gulvet. Tipcurve funktionen forstærker Salmings kickzone teknologi og øger din skudhastighed yderliegere, uden du behøves at bukke bladet.

Blad:
Quest 2 bladet er det Salming blad med mest konkavitet, hvilket betyder dybde i bladet, dette sikre dig ekstra hårde trækskud og håndledsskud. Bladet har en ensartet konkavitet langs hele bladet. De har yderligere forstærket kræftoverførslen fra skaft til blad qua en stærkere hæl opbygning i forhold til det originale quest blad.

Ned langs blades hæl er der indgraveret bogstaverne SAL.

 
Nice to know:
Unik feature ved denne stav: X-shaft,Kickzone, Tipcurve
Skafttype: 100% Carbon Fibre
Flex: 29 mm
Skaftlængde: 96 cm, 100 cm.
Totallængde: 107 cm, 111 cm.
Skaftprofil: Rund
Greb: Aero+ Grip
Blad: Quest 2

Valg af stavlængde:
Denne oversigt skal betragtes som en vejledning for Salming stave

--Din Højde--------Stavens længde
0 – 120 cm.-----------60 cm.
120 – 140 cm.-----------70 cm.
140 – 150 cm.-----------80 cm.
150 – 160 cm.-----------87 cm.
160 – 175 cm.-----------92 cm.
175 – 190 cm.-----------96 cm.
190 cm. og derover----100 cm.

Service efter købet.
Finder du ud af at staven er en anelse for lang, så tilpasser vi den til dig i butikken. Du skal bare huske din faktura og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en ny floorballstav opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet en række detaljerede vejledningsbilleder (se til venstre og klik på dem), som beskriver og afklarer evt. tvivlsspørgsmål. Billederne beskriver følgende:
Left/Right?
Flex'et?
Længde?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye stav.

Copenhagen Floorball Center
Roskildevej 299
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68 "

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Forrige
Næste
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer