Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

COVID-19 Information

SUNDHED OG SIKKERHED ER I DISSE DAGE VORES TOPPRIORITET

Sundhed og sikkerhed er i disse dage vores topprioritet. Efter onsdagens pressemøde har vi, ligesom mange andre virksomheder landet over, valgt at tage visse forholdsregler, for at forhindre unødig spredning af Corona-virus. At forhindre spredning er en fælles sag og vi er alle nødsaget til at bidrage til at løse denne alvorlige samfundstrussel.

HJULENE KØRER STADIG

De medarbejdere som besidder en stilling hvor hjemmearbejde er muligt, arbejder fra dags dato hjemmefra. Hos medarbejdere hvor hjemmearbejde ikke er en mulighed, øges afstanden mellem arbejdsstationerne, således risici for spredning via kontakt mindskes. Derudover er alle medarbejdere blevet briefet i god hygiejne på og uden for arbejdspladsen.

HVILKEN BETYDNING HAR DET FOR DIG SOM KUNDE?

Ingen – kort fortalt er vi stadig fuldt funktionsdygtige. Du kan altså stadig handle på vores webshop og besøge vores butik i Rødovre. Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan, for at opretholde den høje og professionelle kundeservice som vi er kendt for herinde.

Besøger du butikken skal du vide, at vi er ekstra opmærksomme i øjeblikket, og vægter vores kunder og medarbejderes sikkerhed og sundhed højt. Vi kører pt. på færre medarbejdere og max. 7 kunder i butikken af gangen.

Vi minimerer risici ved at spritte hænder ved hvert kundebesøg. Efter hvert kundebesøg gør vi rent, tørre af på flader, håndtag, disk osv.

Vi holder den anbefalet afstand til vores kunder. Der er håndsprit i butikken, så du som kunde kan desinficere dine hænder.

Vi håber i vil tænke på os og støtte op om butikken i denne svære tid.

Vi vil gerne ønske alle i hele danmark det bedste i den kommende periode.

Pas på jer selv og jeres kære.

De bedste hilsner,
Christoffer og Co.
Floorballcentret


Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer