Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Services

Her står lidt omkring vores specielle service ydelser.

Services - Copenhagen Floorball Center

CFC service mærke

Hos CFC går vi ind for at tilpasning af din stav skal være så let som mulig. Så derfor har vi udviklet en særlig service. Du får nu et CFC service mærke med til alle dine købte stave og kan derved gøre gratis brug af vores service i butikken.

Med dette mærke på din stav kan du kvit og frit komme forbi butikken og få din stav tilpasset præcis som du ønsker.

Denne service inkludere påsættelse af dine blade og greb, bøjning af blad samt afkortning af stav.

CFC service mærket

Tryk på tøj

Vi laver også tryk på tøj, så du kan få din klubs logo eller dit eget navn/nummer på tøjet. Det er dog ikke alle produkter vi kan lave tryk på, dem der kan laves tryk på har et tilvalg hvor der står om tryk ønskes. Hvis du ønsker navn og nummer på så bedes du skrive det ønskede navn/nummer under varetilpasnings fanen på selveproduktet eller i kommentarfeltet når du går til checkout. Alle produkter under "Klubshop" bliver somregel leveret med klubbens logo.

Nyhedsbrevet

I vores nyhedsbrev vil du modtage spændende nyt om hvad der rykker sig indenfor floorball verdenen, nyheder om floorball produkter og relevante tilbud fra Floorball Centeret.

Konkurrencer

Vi holder løbende konkurrencer med fede præmier, så husk og følg med her på siden og på facebook. Hvis du er medlem af vores Nyhedsbrev er du automatisk med i lødtrækningen når vi afholder konkurrencer.


Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer