Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

ProMask W11 Viper, sort

Promask Viper er en floorball hjelm med gennemtænkte detaljer, som er sædvanligt, når det gælder Promask.

Flere detaljer

DKK 3.150,00

Nedsat pris!

-DKK 550,00

DKK 3.700,00

Promask Viper er en floorball hjelm med gennemtænkte detaljer, som er sædvanligt, når det gælder Promask.

Viper har et hageparti, der næsten går helt ned til brystet og beskytter din hals på en god måde.  Afrundet nedskæring fra hagen til bagsiden for at sidde komfortabelt uden at røre dine skuldre. På siderne omkring dine ørere har Promask sit eget Side Impact System til at tage de slag og SAS, lydabsorberende system. Og dig som plejer at være i målet ved, at det er de små detaljer, der tilfører værdi.

Promask Viper har større hul til ansigtet, hvilket naturligvis forbedrer sigtbarheden på enhver måde. Desuden har den et CatEye gitter, der giver dig større hul foran dine øjne. Gitteret er fastgjort med metalclips, og skruer 4 positioner. To fastgørelsespunkter hagen og en på hver side på toppen. Ribberne i gitteret er 3,5 mm. Gitteret er svejset og har en metalplade i toppen med Promask logo.


Interiøret har et dækning, der er til for at give en dejlig følelse og frigiver varme og fugt fra dit hoved. Interiøret er lavet af skum, der er forskellig tykkelse afhængigt af hvor i hjelmen interiøret sidder. Målet er naturligvis at få den bedst mulige pasform. Skumindretningen fjedre, der gør det muligt at blive dannet og vil tilpasse sig til din hovedform. strategiske punkter er den sædvanlige skum polstring fjernet og erstatte med skum af forskellige tætheder. Denne skum er for slag og dæmpe lyden.


Med Promask Viper medfølger en opbevaringspose fremstillet til at beskytte din hjelm, når den ikke er i brug.

  • Udstyr Hjelme
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer