Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Salming Q1 PowerLite KickZone 27 Kim Nilsson VM edt.

Salming Powerlite™ er Salmings mest advanceret skaft til dato. PowerLite™ is letvægt, power, udholdenhed og vibrations dæmpning - alt i et skaft.

Flere detaljer

DKK 1.000,00

Skaft:
Salming Powerlite™ er Salmings mest advanceret skaft til dato. PowerLite™ is letvægt, power, udholdenhed og vibrations dæmpning - alt i et skaft. For at opnå disse enestående resultater har de brugt en højteknologisk triade af materialer som Vectran, Carbon T700 og en høj slagharpiks.

Salmings populære kickzone-skafter er designet til at øge hastigheden i dit skud, qua skaftet bukker hurtigere og lettere tilbage i Kickzonen området. Teknologien ”Kickzone” består i sin enkelthed af et kickzone områder, der er flyttet tættere på bladet end de klassiske skafter, og som er lettere at aktivere end resten af skaftet. Dette skaber den unikke svipeffekt som giver en optimeret afviklingshastigheden i skaftet.

Det ovale skaft gør det nemmere for dig at visualisere staven uden at du behøver kigge ned, hvilket giver dig et langt bedre overblik.

Blad:
Salming har taget deres mest populære blad gennem tiderne til revision. De har forstærket kræftoverførslen fra skaft til blad qua en endnu stærkere hæl opbygning. De har givet bladet en let konkavitet langs hele bladet. Og bevaret en meget let fordybning i næsen, som sikre en god boldkontrol.

På bagsiden af bladet er der indgraveret Quest 1 bladets logo, et stort Q med et 1 tal inden i.
 
Nice to know:
Unik feature ved denne stav: PowerLite™, KickZone, Hawk
Skafttype: Carbon+Vectran+HIR
Flex: 35 mm
Skaftlængde: 82, 87 cm
Totallængde: 93, 98 cm
Skaftprofil: Rund
Greb: Tourlite WetTac Grip
Blad: Q1

Valg af stavlængde:
Denne oversigt skal betragtes som en vejledning for Salming stave

--Din Højde--------Stavens længde
110 –- 125 cm.-----------67 cm.
125 –- 130 cm.-----------72 cm.
130 - 135 cm.-----------77 cm.
135 - 150 cm.-----------82 cm.
150 –- 160 cm.-----------87 cm.
160 –- 170 cm.-----------92 cm.
170 –- 185 cm.-----------96 cm.
185 –- 195 cm.-----------100 cm.
190 cm. og derover----103 cm.

Service efter købet.
Finder du ud af at staven er en anelse for lang, så tilpasser vi den til dig i butikken. Du skal bare huske din faktura og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en ny floorballstav opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet en række detaljerede vejledningsbilleder (se til venstre og klik på dem), som beskriver og afklarer evt. tvivlsspørgsmål. Billederne beskriver følgende:
Left/Right?
Flex'et?
Længde?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye stav.

Copenhagen Floorball Center
Damhustorvet 9
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer