Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Salming Q2 KickZone Jr 32 blue

Salmings Kickzone teknologi specielt tilpasset til yngre spillere. Kickzone er designet til at øge hastigheden i dit skud, pga. skaftet bukker hurtigere og lettere tilbage, for derigennem at give et hårdere skud.

Flere detaljer

DKK 749,00

Skaft:
Salmings populære kickzone-skafter er designet til at øge hastigheden i dit skud, qua skaftet bukker hurtigere og lettere tilbage i Kickzone området. Teknologien ”Kickzone” består i sin enkelthed af et kickzone områder, som er lettere at aktivere end resten af skaftet dette skaber den unikke svipeffekt som giver en optimeret afviklingshastigheden i skaftet. 

Blad:
Quest 2 bladet er det Salming blad med mest konkavitet, hvilket betyder dybde i bladet, dette sikre dig ekstra hårde trækskud og håndledsskud. Bladet har en ensartet konkavitet langs hele bladet. De har yderligere forstærket kræftoverførslen fra skaft til blad qua en stærkere hæl opbygning i forhold til det originale quest blad.

Ned langs blades hæl er der indgraveret bogstaverne SAL.

 
Nice to know:
Unik feature ved denne stav: Q1 bladet, Kickzone
Skafttype: Carbon Comp
Flex: 32 mm
Skaftlængde: 87 cm, 92 cm
Totallængde: 98 cm, 103 cm
Skaftprofil: Rund
Greb: Aero+ Grip
Blad: Quest 1

Valg af stavlængde:
Denne oversigt skal betragtes som en vejledning for Salming stave

--Din Højde--------Stavens længde
0 – 120 cm.-----------60 cm.
120 – 140 cm.-----------70 cm.
140 – 150 cm.-----------80 cm.
150 – 160 cm.-----------87 cm.
160 – 175 cm.-----------92 cm.
175 – 190 cm.-----------96 cm.
190 cm. og derover----100 cm.

Service efter købet.
Finder du ud af at staven er en anelse for lang, så tilpasser vi den til dig i butikken. Du skal bare huske din faktura og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en ny floorballstav opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet en række detaljerede vejledningsbilleder (se til venstre og klik på dem), som beskriver og afklarer evt. tvivlsspørgsmål. Billederne beskriver følgende:
Left/Right?
Flex'et?
Længde?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye stav.

Copenhagen Floorball Center
Roskildevej 299
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer