Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Unihoc Cavity Blad

CAVITY bladet er et sandt stjerneskud. Gennem hele byggeprocessen har Unihoc haft fokus på at skabe det perfekte skud blad, og resultatet er meget tilfredsstillende.

Flere detaljer

DKK 150,00

Nedsat pris!

-50%

DKK 300,00

CAVITY bladet er et sandt stjerneskud. Gennem hele byggeprocessen har Unihoc haft fokus på at skabe det perfekte skud blad, og resultatet er meget tilfredsstillende.
CAVITY bladet er ekstremt konkav, hele 9mm og har en bred konkavitet hele vejen fra hælen til spidsen. Unihoc har udviklet en solid og tydeligt markeret ramme omkring hele bladet for at gøre det lettere at styre og gribe bolden.
Bladet er også let, hvilket er vigtigt, for at bladet vil fungere godt med de nye letvægts skafter.

Nice to know:
Vægt: 76 gram, 72 gram (Feather Light)
Hårdhed: Medium, Hard

Service efter købet.
Finder du ud af at bladet vender den forkerte vej, eller har du problemer med at montere det så fortvivl ikke. Vi montere det gerne bladet på staven og/eller bukker bladet for dig i butikken. Du skal bare huske din faktura, bladet og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en nyt floorballblad opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål om Left og Right. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet et detaljeret vejledningsbilleder der hjælper dig i valgt (se det sidste billede)
Left/Right?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye blad.

Copenhagen Floorball Center
Roskildevej 299
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Forrige
Næste
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer
Fragtfri levering