Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Unihoc Unilite Blad - Feather PP - Ice Pink edt.

UNILITE er Unihoc’s letteste blad nogensinde. Konstruktionen er designet til skære unødvendig vægt, men beholder stadig vridningsstyrken af bladet samt de gode spilleegenskaber. Resultatet er et helt nyt form og rillesystem med medium forkrog og konkavitet, kombineret med et tydeligt markeret trin mellem rammen og spillefladen for god boldkontrol og skud.

Flere detaljer

DKK 225,00

Nedsat pris!

-DKK 125,00

DKK 350,00

UNILITE er Unihoc’s letteste blad nogensinde. Konstruktionen er designet til skære unødvendig vægt, men beholder stadig vridningsstyrken af bladet samt de gode spilleegenskaber. Resultatet er et helt nyt form- og rillesystem med medium forkrog og konkavitet, kombineret med et tydeligt markeret trin mellem rammen og spillefladen for god boldkontrol og skud.

Nice to know:
Vægt: 64,5 gram
Hårdhed: Medium (Feather PP)
Konkavitet: 9 mm
Prehook: front 13mm, mid 15mm, back 13mm

Service efter købet.
Finder du ud af at bladet vender den forkerte vej, eller har du problemer med at montere det så fortvivl ikke. Vi montere det gerne bladet på staven og/eller bukker bladet for dig i butikken. Du skal bare huske din faktura, bladet og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en nyt floorballblad opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål om Left og Right. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet et detaljeret vejledningsbilleder der hjælper dig i valgt (se det sidste billede)
Left/Right?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye blad.

Floorballcentret
Damhustorvet 9
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer