Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Unihoc Epic TeXtreme Curve 1.0º 26

TeXtreme Curve er den letteste Curve stav i verden! TeXtreme er blandt letteste stave i verden denne gang lavet med et curve skaft som giver dig ekstra kraft i dine skud.

OBS: Disse stave er forholdsvis porøse qua den lave vægt.

Flere detaljer

DKK 1.330,00

Nedsat pris!

-30%

DKK 1.900,00

Unihoc Epic TeXtreme Curve 1.0º er blandt de letteste curve stave i verdenen på bare 191 gram. Dette er takket være materialet TeXtreme fra firmaet Oxeon. De producere et karbonmateriale der er flettet således, at de kan minimere skaftets vægt men bibeholde floorballskaftets belastningsstyrke.

Den nederste del af skaftet er bøjet, for at skabe en større vinkel mod gulvet. Vinklen er det unikke, da man få en bedre energiudnyttelse, som kommer til udtryk i et hårdere skud. Når du affyret dit første skud med en Curve-stav ved du hvad vi mener.

Skaftet:
En af verdens letteste skafter (kun 82 gram) udviklet i TeXtreme karbon, som man bl.a. finder i Formula 1 biler og racercykler.

Den nederste del af skaftet er bøjet, for at skabe en større vinkel mod gulvet. Vinklen er det unikke, da man få en bedre energiudnyttelse, som kommer til udtryk i et hårdere skud. Når du affyret dit første skud med en Curve-stav ved du hvad vi mener.

Blad:

EPIC bladet har fået træk fra flere af Unihocs tidligere blade, det er en slags kombination mellem deres Unity og Replayer blade.

EPIC bladet har en forholdsvis lille konkavitet langs fronten af bladet, som i kombination med en mellemstor fabrikshook gør den til et godt valg for stort set alle spillertyper.

Bladet har fået yderligere fået riller nede i bunden for at reducere friktionen til gulvet, for derved at gøre dit floorballspil hurtigere.

Nice to know:
Unik feature ved denne stav: TeXtreme Epic Curve
Vægt: 187 gram (96 cm.)
Skafttype: Karbon forstærket komposit
Flex: 26 mm
Skaftlængde: 96, 100, 104 cm
Skaftprofil: Rund
Greb: TeXtreme grip
Blad: Epic blad
Hårdhed: Hard

Valg af stavlængde:
Denne oversigt skal betragtes som en vejledning for Unihoc stave

--Din Højde--------Stavens længde
000 –- 120 cm.-----------55 cm.
120 - 130 cm.-----------60 cm.
130 –- 140 cm.-----------70 cm.
140 –- 150 cm.-----------80 cm.
150 –- 160 cm.-----------87 cm.
160 –- 170 cm.-----------92 cm.
170 –- 185 cm.-----------96 cm.
185 –- 195 cm.-----------100 cm.
195 cm. og derover----104 cm.

Service efter købet.
Finder du ud af at staven er en anelse for lang, så tilpasser vi den til dig i butikken. Du skal bare huske din faktura og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en ny floorballstav opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet en række detaljerede vejledningsbilleder (se til venstre og klik på dem), som beskriver og afklarer evt. tvivlsspørgsmål. Billederne beskriver følgende:
Left/Right?
Flex'et?
Længde?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye stav.

Copenhagen Floorball Center
Roskildevej 299
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Forrige
Næste
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer
Fragtfri levering