Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Unihoc Iconic Titan Superskin MAX 29 white - Floorballstav

Unihocs nye teknologi til elitestavene i letvægtskategorien kalder de SOLID BALANCE TECHNOLOGY, og det gør det lettere end nogensinde at vælge den perfekte stav. Alt hvad du nu skal gøre er at beslutte, om du foretrækker MID, REGULAR, PRO eller MAX skaftmodellen, så er du klar. Denne SUPERSKIN model kaldes MAX og kendetegnes ved skaftes kontruktion af 100% ren karbon.

MAX: 100% CARBON FIBER


Flere detaljer

DKK 875,00

Nedsat pris!

-30%

DKK 1.250,00

Denne SUPERSKIN model kaldes MAX og kendetegnes ved skaftes kontruktion af 100% ren karbon.

MAX: 100% CARBON FIBER

Unihocs nye teknologi til elitestavene i letvægtskategorien kalder de SOLID BALANCE TECHNOLOGY, og det gør det lettere end nogensinde at vælge den perfekte stav. Alt hvad du nu skal gøre er at beslutte, om du foretrækker MID, REGULAR, PRO eller MAX skaftmodellen, så er du klar.

SUPERSKIN er Unihoc's nye linje med optimeret lette stave, der giver dig en bred vifte af muligheder at vælge nøjagtigt hvilken vægt og balance du foretrækker for din stav. Dette er også første gang, du har mulighed for at vælg også dit yndlingsblad, og få den perfekte kombination.

Unihoc fortsætter deres skaftserie TITAN igen i år. For at fremme deres nye bladmateriale, og den her gang øger de mulighederne ved at tilføje nye skaftmodeller til serien samt tilføjelse af det nye ICONIC-blad i opsætningen.

Skaftet:
SUPERSKIN er Unihoc's nye linje med optimeret lette stave, der giver dig en bred vifte af muligheder at vælge nøjagtigt hvilken vægt og balance du foretrækker for din stav. Dette er også første gang, du har mulighed for at vælg også dit yndlingsblad, og få den perfekte kombination. Det nyt system kaldes SOLID BALANCE TEKNOLOGI og Unihoc's mål er at give dig perfekt afbalancerede stave i alle vægt kategorier uden at ofre stabilitet, styrke og kvalitet. Nøgleord, som altid har været ekstremt vigtige for UNIHOC.

Blad:

ICONIC er det helt nye skudblad fra Unihoc.

Dette er det mest aggressive blad i Unihocs samling, der er helt fokuseret på at optimere spillernes skydeegenskaber.

Bladet har en markant konkavitet langs hele spillefladen, der starter lige ved bladets hæl og løber helt til spidsen.

Denne konkavitet forbedrer boldhåndteringen ved at give et godt greb om bolden, og samtidig tilføjer den ekstra kraft i skudfrigørelsen.

Nice to know:
Unik feature ved denne stav: MAX Titan
Vægt: 201 gram (96 cm.)
Skafttype: Karbon forstærket komposit
Flex: 29 mm
Skaftlængde:92, 96, 100 cm
Skaftprofil: Rund
Greb: Superskin grip
Blad: Iconic Titan blad
Hårdhed: Hard

Valg af stavlængde:
Denne oversigt skal betragtes som en vejledning for Unihoc stave

--Din Højde--------Stavens længde
000 –- 120 cm.-----------55 cm.
120 - 130 cm.-----------60 cm.
130 –- 140 cm.-----------70 cm.
140 –- 150 cm.-----------80 cm.
150 –- 160 cm.-----------87 cm.
160 –- 170 cm.-----------92 cm.
170 –- 185 cm.-----------96 cm.
185 –- 195 cm.-----------100 cm.
195 cm. og derover----104 cm.

Service efter købet.
Finder du ud af at staven er en anelse for lang, så tilpasser vi den til dig i butikken. Du skal bare huske din faktura og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en ny floorballstav opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet en række detaljerede vejledningsbilleder (se til venstre og klik på dem), som beskriver og afklarer evt. tvivlsspørgsmål. Billederne beskriver følgende:
Left/Right?
Flex'et?
Længde?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye stav.

Copenhagen Floorball Center
Roskildevej 299
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer