Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Unihoc Unilite Superskin Titan MAX 26 black/yellow - Floorballstav

Unihocs nye teknologi til elitestavene i letvægtskategorien kalder de SOLID BALANCE TECHNOLOGY, og det gør det lettere end nogensinde at vælge den perfekte stav. Alt hvad du nu skal gøre er at beslutte, om du foretrækker MID, REGULAR, PRO eller MAX skaftmodellen, så er du klar. Denne SUPERSKIN model kaldes MAX og kendetegnes ved skaftes kontruktion af 100% ren karbon.

MAX: 100% CARBON FIBER

Flere detaljer

DKK 1.200,00

Nedsat pris!

-25%

DKK 1.600,00

Denne SUPERSKIN model kaldes MAX og kendetegnes ved skaftes kontruktion af 100% ren karbon.

MAX: 100% CARBON FIBER

Unihocs nye teknologi til elitestavene i letvægtskategorien kalder de SOLID BALANCE TECHNOLOGY, og det gør det lettere end nogensinde at vælge den perfekte stav. Alt hvad du nu skal gøre er at beslutte, om du foretrækker MID, REGULAR, PRO eller MAX skaftmodellen, så er du klar.

SUPERSKIN er Unihoc's nye linje med optimeret lette stave, der giver dig en bred vifte af muligheder at vælge nøjagtigt hvilken vægt og balance du foretrækker for din stav. Dette er også første gang, du har mulighed for at vælg også dit yndlingsblad, og få den perfekte kombination.

Unihoc fortsætter deres skaftserie TITAN igen i år. For at fremme deres nye bladmateriale, og den her gang øger de mulighederne ved at tilføje nye skaftmodeller til serien samt tilføjelse af det nye ICONIC-blad i opsætningen.

Skaftet:
Det nyt system kaldes SOLID BALANCE TEKNOLOGI og Unihoc's mål er at give dig perfekt afbalancerede stave i alle vægt kategorier uden at ofre stabilitet, styrke og kvalitet. Nøgleord, som altid har været ekstremt vigtige for UNIHOC.

Det ovale skaft gør det nemmere for dig at visualisere staven uden at du behøver kigge ned, hvilket giver dig et langt bedre overblik.

Blad:

EPIC bladet har fået træk fra flere af Unihocs tidligere blade, det er en slags kombination mellem deres Unity og Replayer blade.

EPIC bladet har en forholdsvis lille konkavitet langs fronten af bladet, som i kombination med en mellemstor fabrikshook gør den til et godt valg for stort set alle spillertyper.

Bladet har fået yderligere fået riller nede i bunden for at reducere friktionen til gulvet, for derved at gøre dit floorballspil hurtigere.

Nice to know:
Unik feature ved denne stav: MAX Titan
Vægt: 191 gram (96 cm.)
Skafttype: Karbon forstærket komposit
Flex: 29 mm
Skaftlængde: 96 cm, 100 cm
Skaftprofil: Rund
Greb: Superskin grip
Blad: Unilite blad
Hårdhed: Titan Hard

Valg af stavlængde:
Denne oversigt skal betragtes som en vejledning for Unihoc stave

--Din Højde--------Stavens længde
000 –- 120 cm.-----------55 cm.
120 - 130 cm.-----------60 cm.
130 –- 140 cm.-----------70 cm.
140 –- 150 cm.-----------80 cm.
150 –- 160 cm.-----------87 cm.
160 –- 170 cm.-----------92 cm.
170 –- 185 cm.-----------96 cm.
185 –- 195 cm.-----------100 cm.
195 cm. og derover----104 cm.

Service efter købet.
Finder du ud af at staven er en anelse for lang, så tilpasser vi den til dig i butikken. Du skal bare huske din faktura og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en ny floorballstav opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet en række detaljerede vejledningsbilleder (se til venstre og klik på dem), som beskriver og afklarer evt. tvivlsspørgsmål. Billederne beskriver følgende:
Left/Right?
Flex'et?
Længde?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye stav.

Floorballcentret
Damhustorvet 9
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer