Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Zii Shinai 002

Zii stavene til Freebandy giver dig bedre boldføling efter devisen - desto mere boldtræning desto bedre boldføling = bedre floorballspiller. Zii stavene giver dig mulighed for at træne alle steder når der ikke lige er en floorballbane i nærheden. Zii stavene giver dig de første elementære færdigheder i stræben efter at blive dygtigt til zorro (floorball artisteri).

Flere detaljer

DKK 250,00

Tilbud!

-DKK 450,00

DKK 700,00

Skaft:
Zii staven er et klassisk konisk floorballsskaft som er blevet forsynet med gummibeskyttelse foran grebet. Beskyttelsens typen foran grebet kender vi fra et Samurai sværd. Funktionen i Zii staven er den samme at beskytte ens fingere når to stave glider op ad hinanden i høj fart (dette gælder dog kun når man spiller flere.)

Bladet
Zii bladet er støbt med et hul i bladets næse, som passer til boldens hældning. Hullets størrelse er et en anelse mindre en boldens omkreds, som dermed sikre en meget let og stabil boldhåndtering.
Der er lavet 2 typer af Zii blade som er junior og senior. Forskellen på disse er at senior bladene er større, lidt tungere og har left og right side – ergo er junior bladene mindre, lettere og har ingen left right fordeling.

Nice to know:
Zii stavene er ikke godkendt til kamp.
 


Valg af stavlængde:
Denne oversigt skal betragtes som en vejledning for Zii stave

--Din Højde--------Stavens længde
0 – 120 cm.-----------60 cm.
120 – 140 cm.-----------70 cm.
140 – 150 cm.-----------80 cm.
150 – 160 cm.-----------87 cm.
160 – 175 cm.-----------92 cm.
175 – 190 cm.-----------95 cm.
190 cm. og derover----100 cm.Service efter købet.
Finder du ud af at staven er en anelse for lang, så tilpasser vi den til dig i butikken. Du skal bare huske din faktura og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en ny floorballstav opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet en række detaljerede vejledningsbilleder (se til venstre og klik på dem), som beskriver og afklarer evt. tvivlsspørgsmål. Billederne beskriver følgende:
Left/Right?
Længde?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye stav.

Copenhagen Floorball Center
Roskildevej 299
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

"

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Forrige
Næste
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer