Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Zone Hyper Blad - Air Soft Feel - Ice Pink edt.

HYPER tilføjer et stift og ekstremt konkavt shooting blad til Zone's blad sortiment. HYPER er et blad til skytten og giver spilleren et nyt værktøj til både trækskud og slagskud.

PP BLADE. (Air Soft Feel)
SOFT TOUCH / LIGHTWEIGHT / ABSORBING


PE BLADE. (Medium, Hard)
SHOT OPTIMIZATION / FIRM / TOLERANT

AIR HARD BLADE. (*NY* Air Hard)
SOFT TOUCH / FIRM / LIGHTWEIGHT

Flere detaljer

DKK 225,00

Nedsat pris!

-DKK 125,00

DKK 350,00

HYPER er ankommet, hvilket tilføjer et stift og ekstremt konkavt shooting blad til Zone's blad sortiment.

HYPER er et blad til skytten og giver spilleren nye egenskaber til både trækskud og slagskud, de gode skyde kvaliteter kommer af den meget konkave spilleoverflade hele vejen fra hælen til toppen af bladet. Den fremspringende ramme omkring spilleoverfladen garanterer et fantastisk greb om bolden og giver spilleren total kontrol.

Nice to know:
Vægt: 72 g
Blad: Hyper
Hårdhed: Air Soft Feel

Service efter købet.
Finder du ud af at bladet vender den forkerte vej, eller har du problemer med at montere det så fortvivl ikke. Vi montere det gerne bladet på staven og/eller bukker bladet for dig i butikken. Du skal bare huske din faktura, bladet og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en nyt floorballblad opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål om Left og Right. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet et detaljeret vejledningsbilleder der hjælper dig i valgt (se til venstre og klik på det)
Left/Right?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye blad.

Floorballcentret
Damhustorvet 9
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer