Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Asics Blast FF - Herre - black/orange

Den næste generation af TOP stabilitets sko. Ved hjælp af den innovative Dynamic Wrap teknologi, hjælper BLAST FF dig med at sætte hurtigt af og bevæge dig hurtigere.

Flere detaljer

DKK 1.200,00

Den næste generation af Asics TOP stabilitets sko.

Ved hjælp af den innovative Dynamic Wrap teknologi, hjælper BLAST FF dig med at sætte hurtigt af og bevæge dig hurtigere.

Dynamic Wrap arter sig som tape rundt om foden og virker ved at låse din midterfod mere sikkert fast. Du kan justere tætheden af dette for en perfekt pasform.

BLAST FF giver stor stabilitet for stærke spillere med en kombination af DuoMax og en ny FluteFoam mellemsål.

Plus, med et ergonomisk design, kan du bevæge dig på tværs af banen aggressivt mens din naturlige gangart er understøttet.


-Skaftet er konstrueret med Asics P-H-F (Personal heel fit) som former sig efter din hæl og akillessene. P-H-F sikre dig optimal kontakt med skoen i landingsfasen.

-Asics unikke asymmetrisk snøresystem er udviklet for at give dig den største mulige kontakt til din sko. Det asymmetriske snøresystem går næsten hele vejen ud til skoens snude, og sikre dig hermed en endnu tættere kontakt til forfoden og tæer en de klassiske snøresystemer.

- Biomorphic fit er et elastisk og meget bevægeligt materiale, som er integreret på indersiden af skaftet. Biomorphic fit bevirker at skoen former sig bedre efter fodens bevægelser, for derigennem at give større bevægelsesfrihed og øget komforten.

-Propulsion Plate i forfoden sikre maksimal energi overførsel til underlaget, så du får et mere kraftfuld afsæt.

-Ventilationshullerne i sålen er lavet for at optimere luftgennemstrømningen omkring fødderne.

-Trusstic er en integreret del af sålen på alle Asics bedste sko. Trusstic giver stabilitet mellem hæl og forfod og forbygger overbelastning af "mellemfoden" samt sikre en naturlig afvikling af løbet.

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer