Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

» Alle tilbud

Fat Pipe Orc Blad

Et super let blad på kun 69 gram, der formår at bibeholde styrken grundet de lodrette ribber.

Flere detaljer

DKK 200,00

Nedsat pris!

-20%

DKK 250,00

Husk følgende:
IFF's dommerkomite har indskærpet over for dommerne at de skal kontrollere spillernes stave. I henhold til IFF reglerne, skal stav og blad være samme mærke. En stav, som ikke har samme mærke på blad og stav, er ikke tilladt.

Tekniske data:
Hårdhed: Soft/PE - Medium/PE-H - Hard/PA(nylon)
Samling: Ø19 mm (passer og er lovlige på samtlige Fat Pipe stave)
Vægt: 69 gram

Service efter købet.
Har du problemer med at afmontere det gamle blad, eller usikker på hvorledes det nye blad monteres bedst muligt, eller at præge bladet med et ekstra hook, så er vi dig selvfølgelig behjælpelige i butikken. Du skal bare huske din faktura/bon, staven og bladet. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Left/Right???
1. Er det første gang du skal ud og købe et floorballblad, er det vigtigt at du vælger bladet til den rigtige side. Som udgangspunkt spiller hovedparten af højrehåndede med et venstre/left blad, og venstrehåndede med en højre/right blad.
2. Er du i tvivl kan man tage en pind eller lign. og slå til en bold. Under denne øvelse er det VIGTIGT at du holder den ene hånd midt på pinden. Den side hvorpå du rammer bolden lettest, er også den side du skal vælge bladets side til.
Ergo, hvis du lettest rammer bolden, når den ligger til venstre for dig, skal du vælge et venstre/left blad, og hvis du lettest rammer bolden når den ligger til højre for dig, skal du vælge et højre/right blad. Gentag gerne denne lille øvelse flere gange. Viser det sig alligevel at bladet

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer