Ring på tlf: 27 12 02 68
Kategorier

Unihoc Featherlight Slim 27 black - Floorballstav

Den nyeste tilføjelse til Unihoc's SLIM-skaftserie, en innovativ linje, der først blev lanceret i 2022. Dette nye SLIM-skaft fra Unihoc, kendt for sit slanke design med en diameter på kun 23,8 mm, er ideelt for spillere, der foretrækker et tyndere og mere behageligt greb.

Denne  SLIM stav forstærker spillet yderligere med et karbonindhold på 80%, hvilket placerer det på et meget attraktivt prisniveau for slutbrugeren. 


Flere detaljer

Advarsel: Få varer på lager!

DKK 900,00

Den nyeste tilføjelse til Unihoc's SLIM-skaftserie, en innovativ linje, der først blev lanceret i 2022. Dette nye SLIM-skaft fra Unihoc, kendt for sit slanke design med en diameter på kun 23,8 mm, er ideelt for spillere, der foretrækker et tyndere og mere behageligt greb.

Denne nyeste version af Unihoc's SLIM-skaftserie forstærker spillet yderligere med et kulstoffiberindhold på 80%, hvilket placerer det på et meget attraktivt prisniveau for slutbrugeren. Denne høj kvalitet og avancerede konstruktion sikrer ikke kun bedre ydeevne, men også enestående holdbarhed og en letvægtsfølelse, der gør den ideel for engagerede floorballspillere.

Denne SUPERSKIN model kaldes SLIM og kendetegnes ved skaftes kontruktion af 80% karbon og 20% glasfiber og et skaft med tyndere grebsprofil.

FL SLIM: 80% CARBON FIBER

Unihocs nye teknologi til elitestavene i letvægtskategorien kalder de SOLID BALANCE TECHNOLOGY, og det gør det lettere end nogensinde at vælge den perfekte stav. Alt hvad du nu skal gøre er at beslutte, om du foretrækker MID, REGULAR, PRO eller MAX skaftmodellen, så er du klar.

SUPERSKIN er Unihoc's nye linje med optimeret lette stave, der giver dig en bred vifte af muligheder at vælge nøjagtigt hvilken vægt og balance du foretrækker for din stav. Dette er også første gang, du har mulighed for at vælg også dit yndlingsblad, og få den perfekte kombination.

Skaftet:
SUPERSKIN er Unihoc's nye linje med optimeret lette stave, der giver dig en bred vifte af muligheder at vælge nøjagtigt hvilken vægt og balance du foretrækker for din stav. Dette er også første gang, du har mulighed for at vælg også dit yndlingsblad, og få den perfekte kombination. Det nyt system kaldes SOLID BALANCE TEKNOLOGI og Unihoc's mål er at give dig perfekt afbalancerede stave i alle vægt kategorier uden at ofre stabilitet, styrke og kvalitet. Nøgleord, som altid har været ekstremt vigtige for UNIHOC. Det ovale skaft gør det nemmere for dig at visualisere staven uden at du behøver kigge ned, hvilket giver dig et langt bedre overblik.

Blad:

UNILITE er Unihoc’s letteste blad nogensinde. Konstruktionen er designet til skære unødvendig vægt, men beholder stadig vridningsstyrken af bladet samt de gode spilleegenskaber. Resultatet er et helt nyt form- og rillesystem med medium forkrog og konkavitet, kombineret med et tydeligt markeret trin mellem rammen og spillefladen for god boldkontrol og skud.

Nice to know:
Unik feature ved denne stav: FL Slim Superskin
Vægt: 218 gram (96 cm.)
Skafttype: Karbon forstærket komposit
Flex: 27 mm
Skaftlængde: 96, 100, 104 cm
Skaftprofil: Rund
Greb: Superskin grip
Blad: Unilite blad
Hårdhed: Feather PP

Valg af stavlængde:
Denne oversigt skal betragtes som en vejledning for Unihoc stave

--Din Højde--------Stavens længde
000 –- 120 cm.-----------55 cm.
120 - 130 cm.-----------60 cm.
130 –- 140 cm.-----------70 cm.
140 –- 150 cm.-----------80 cm.
150 –- 160 cm.-----------87 cm.
160 –- 170 cm.-----------92 cm.
170 –- 185 cm.-----------96 cm.
185 –- 195 cm.-----------100 cm.
195 cm. og derover----104 cm.

Service efter købet.
Finder du ud af at staven er en anelse for lang, så tilpasser vi den til dig i butikken. Du skal bare huske din faktura og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en ny floorballstav opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet en række detaljerede vejledningsbilleder (se til venstre og klik på dem), som beskriver og afklarer evt. tvivlsspørgsmål. Billederne beskriver følgende:
Left/Right?
Flex'et?
Længde?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye stav.

Floorballcentret
Damhustorvet 9
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Fragtfri levering
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer